Smink

Bäst i test: Bästa Ögonfransserum 2022

Med hjälp av ett ögonfransserum kan du se till att ge dina fransar den näring de behöver för att förgyllas, förstärkas och förlängas. Serum överlag har blivit otroligt populära under den senaste tiden, inte minst i samband med hudvård där de är riktiga vitaminbooster för huden.

Naturligtvis ska även dina fina fransar få samma behandling, så att de kan växa sig tätare, tjockare och starkare. I takt med att serum blev en trend så ökade också antalet tillverkare. Idag finns det alla möjliga typer av serum med olika ingredienser och effekt. Kvalitet och verkan kan dock skilja sig mycket åt och därför har vi plockat fram några riktigt bra och välbeprövade ögonfransserum som passar de flesta.

Testvinnare – Bästa Ögonfransserum

1. Bäst i test – Xlash Ögonfransserum Eyelash Serum

Xlash Ögonfransserum Eyelash Serum är helt klart än av de bästa ögonfransserumen på marknaden. Serumet har intaget otaliga förstaplatser på ett flertal bäst i test och är berikat med antioxidanter, aminosyror, oljor och korallextrakt som ser till att främja tillväxten av dina fransar och göra dem starkare.

Ofta räcker det med bara en månads användning för att du ska börja få tydliga resultat. Xlash Ögonfransserum Eyelash Serum har en behaglig applikationspensel som gör det enkelt att applicera serumet vid fransraden. Se till att komma så nära som möjligt för att serumet ska nå fransrötterna och verka på djupet.

2. Xlash Pro Ögonfransserum

Xlash Pro Ögonfransserum är egentligen precis samma produkt som vår testvinnare och innehåller således samma aktiva ingredienser (korallextrakt, aminosyror, olja och antioxidanter). Skillnaden ligger alltså inte i innehållet, utan i volymen. Xlash Pro Ögonfransserum är en dubbelt så stor förpackning som säkerställer att du kan använda dig av produkten mycket längre.

De lugnande och återfuktande ingredienserna ger dina fransar en boost som gör att de både ser och känns längre och tjockare ut. Under de först 6-8 veckorna rekommenderas en daglig användning för att du ska få ett bra resultat. Därefter räcker det vanligtvis med att underhålla några gånger i veckan för att dina fransar ska förbli hälsosamma.

3. Revitalash Advanced Ögonfransserum

Detta vårdande och lättapplicerande ögonfransserum är perfekt för dig som vill ha längre och tjockare fransar. Revitalash Advanced Ögonfransserum skyddar dina fransar mot dagligt slitage från väder och smink, och är rik på antioxidanter. Här har man använt sig av nyckelingredienser som extrakt från grönt te, biotin och peptider.

Man har även berikat Revitalash Advanced Ögonfransserum med Swertia Japonica och Ginseng, vilket är växtextrakt som innehåller mycket B-vitamin. Serumet verkar på djupet och ser till att ge dina fransar en otroligt fin glans, samtidigt som den vårdar, mjukgör och främjar hårtillväxten på ett mycket effektivt sätt.

4. Maybelline Lash Sensational Serum

Maybelline har länge varit ett självklart val för alla som söker skönhetsprodukter och makeup av hög kvalitet. Det faller sig således naturligt att även Maybelline har skapat ett effektivt och vårdande ögonfransserum. Med Maybelline Lash Sensational Serum får du ett skonsamt serum som tar sig in i roten och gör att dina fransar blir mycket längre och fylligare.

För bästa resultat är det rekommenderat att använda Maybelline Lash Sensational Serum två gånger om dagen och applicera från rot till topp. Använder du dig av mascara så se till att serumet appliceras innan, för att verkligen nå in till fransen.

5. Swiss Clinic Eyelash Growth Serum

Med hjälp av sina tre bevisade och kliniskt testade ingredienser kan Swiss Clinic Eyelash Growth Serum ta dina fransar till nya höjder. De mycket kraftfulla ingredienserna Capixyl™, Redensyl™ och Biosaccharides™ arbetar tillsammans för att minska håravfall och för att förbättra volym och tillväxten av dina ögonfransar på ett skonsamt sätt.

Det här serumet lämpar sig utmärkt för den som vill ha ett starkare fransfäste och slippa tappa ögonfransar lika ofta. Serumet stimulerar ögonfransen på djupet och gör så att den kan växa sig starkare och längre. Visst kan en bra mascara få dina fransar att se tjockare och fylligare ut, men resultatet är bara temporärt. Med Swiss Clinic Eyelash Growth Serum får du istället permanent finare fransar!

6. Depend Eyelash Fortifying Growth Serum

Skäm bort dina ögonfransar med hjälp av detta fina och högkvalitativa serum från Depend. Depend Eyelash Fortifying Growth Serum är ett stärkande serum som innehåller mängder med härliga aminosyror och peptider, som ser till att dina fransar bli tjockare och längre på bara några veckor.

Depend Eyelash Fortifying Growth Serum kan med fördel även användas på ögonbrynen, t.ex. för att göra de tätare eller för att få tillbaka hårväxten där du har råkat noppa för mycket. Nu kan du inte bara få fransar som sträcker sig mot himlen, utan du kan också få väldefinierade och tjocka ögonbryn på köpet. Win win!

7. Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer

Låt dina fransar få ta del av alla smaskigheter som finns i Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer. Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer är ett transparent serum som är fritt från parabenen och sulfat och som är certifierat av PETA. Serumet går in på djupet för att stärka dina fransar med hjälp av medicinska örtextrakt, lavendelvatten, arginin och adenosin.

Tack vare risproteinet som finns i Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer kan dina fransar expanderas och stärkas från roten, vilket ger ett resultat av längre, friskare och finare fransar som är fulla av glans. Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer passar även för dig med känsliga ögon. Den är helt vegansk, ekologisk och naturlig!

Vilket ögonfransserum är bäst i test?

Det finns mängder med olika ögonfransserum att välja mellan och det är inte alla som passar alla fransar lika bra. Som tidigare nämnt kan det också skilja sig en hel del mellan olika märken, t.ex. när det kommer till effektivitet och kvalitet. Frågar du oss skulle vi dock säga att Xlash är vår vinnande favorit.

Med Xlash Ögonfransserum Eyelash Serum får du ett populärt och uppskattat serum som har en bevisad effekt på fransarna. Serumet känns behagligt mot huden och är enkelt att applicera, samtidigt som det inte kladdar eller lämnar några spår efter sig. Du kan alltså använda dig av Xlash Ögonfransserum Eyelash Serum under din vanliga sminkning.

Vad är ett ögonfransserum?

Ett ögonfransserum är ett serum som är specifikt framtaget för att ge näring till dina fransar och få dem att växa sig längre och starkare. Serumen kan innehålla olika aktiva ingredienser, men det vanligaste är biotin, B5 vitamin, peptider, keratin och silkesaminosyror.

Dessa ingredienser har visat sig ha en riktigt bra effekt när det kommer till att öka och främja hårtillväxten på ett skonsamt sätt. Serumet appliceras dagligen under den första perioden för att ge fransarna en ordentlig boost. Därefter räcker det vanligtvis med 2-3 gånger i veckan för att underhålla det fina resultatet.