Smink

Bäst i test: Bästa Ögonfransnäring 2024

Långa och flirtiga ögonfransar är något som de allra flesta önskar att de fötts med naturligt, men tyvärr är världen allt annat än rättvis. Medan vissa får riktigt tjocka, fylliga och mörka fransar får andra dras med tunna fransar som knappt får volym av en bra mascara. Som tur är finns det idag riktigt bra ögonfransserum som man kan använda sig av.

Med ett serum kan du se till att ge optimal näring till fransarna, vilket i sin tur gör att de kan växa sig starkare, längre och tjockare. Serumet är berikat med näringsgivande egenskaper som tränger in på djupet och stimulerar hårväxten från roten. Visst krävs det lite tålamod, men på några veckor kan du uppnå en förbättrad kvalitet och fransar som är riktigt sensuella.

7 Bästa Fransnäringarna

1. Bäst i test – Xlash Ögonfransnäring

Xlash Ögonfransnäring är ett mycket populärt och uppskattat serum som har använts av kvinnor som vill få längre och mer synliga fransar. Här har man använt sig av ingredienser som är stärkande, vilket bland annat inkluderar korallextrakt och mineraler. Korallextraktet ser till att öka och förbättra cellförnyelsen, samtidigt som aminosyror och olja främjar en bättre franstillväxt.

Xlash Ögonfransnäring behöver bara användas i en månad för att du ska få ett märkbart resultatet. Under första månaden applicerar du en gång om dagen för att efter 6-8 veckor övergå till 2-3 gånger i veckan. Smidigare kan det inte blir!

2. Xlash Pro Ögonfransserum

Få längre och mer sensuella fransar med hjälp av Xlash Pro Ögonfransserum. Det här serumet innehåller precis samma ingredienser som Xlash Ögonfransnäring, men kommer i en mycket större förpackning. Idag är det utan tvekan Xlash Pro Ögonfransserum som är bästsäljaren i Sverige för den som vill förbättra cellförnyelsen och öka franstillväxten på ett säkert sätt.

För att verka vårdande mot fransar och hud innehåller Xlash Pro Ögonfransserum återfuktande ingredienser som lugnar. Ett stort plus är att du till och med kan använda Xlash Pro Ögonfransserum till ögonbrynen för att få dom att se tätare ut.

3. Revitalash Advanced Ögonfransserum

Revitalash Advanced Ögonfransserum är det perfekta valet för dig som vill få längre fransar och vårda dem på en och samma gång. Revitalash Advanced Ögonfransserum är ett serum som innehåller ett patenterat Biopeptin Complex som innehåller peptider, lipider och grönt te.

Dina fransar blir starkare och får mer fukt, samtidigt som de blir mer flexibla och enkla att böja. Tack vare alla goda och näringsrika ingredienser och antioxidanter får du lyxiga och välvårdade fransar varje dag, men kom ihåg att använda dig av serumet regelbundet för en hållbar effekt.

4. Maybelline Lash Sensational Serum

Att få längre och fylligare fransar ska inte vara svårt och med Maybelline Lash Sensational Serum blir processen lekande lätt. Detta högkvalitativa och vårdande serum för fransarna innehåller mycket stärkande ingredienser som minskar risken för slitage och ger dig fransar som är friskare och starkare.

Maybelline Lash Sensational Serum ska med fördel appliceras morgon och kväll för att du ska få så optimal effekt som möjligt. Den lätta och behagliga formulan gör att du med fördel kan använda den under din vanliga mascara. Det är viktigt att serumet appliceras på rena fransar fria från smink, så att Maybelline Lash Sensational Serum kan verka på djupet och utan några hinder.

5. Swiss Clinic Eyelash Growth Serum

Till Swiss Clinic Eyelash Growth Serum har man valt att använda sig av tre mycket effektiva och kraftfulla ingredienser som stimulerar franstillväxten och minskar håravfall. Dessa ingredienser är Capixyl™, Redensyl™ och Biosaccharides™, som tillsammans bildar en oslagbar kombination som förbättrar fransarnas volym och gör dem tjockare och starkare.

Swiss Clinic Eyelash Growth Serum lämpar sig extra bra för den som ofta tappar fransar eller som har fransar som är mycket spröda. Fransfästet förstärks av de näringsrika ingredienserna och gör att dina fransar inte faller av lika lätt.

6. Depend Eyelash Fortifying Growth Serum

Depend är ytterligare ett skönhetsvarumärke som har valt att skapa ett serum för längre och tjockare fransar. Med Depend Eyelash Fortifying Growth Serum får du ett stärkande ögonfransserum som innehåller mängder med aminosyror och peptider som ser till att dina fransar kan växa sig längre på bara några veckor.

Depend Eyelash Fortifying Growth Serum kan även användas på ögonbrynen för att göra den tätare eller mörkare, något som är mycket trendigt just nu. Fransarna blir härligt återfuktade och den transparenta formulan gör att du kan använda Depend Eyelash Fortifying Growth Serum under vanligt smink.

7. Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer

Precis som namnet beskriver är Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer som näringsrik mat för dina ögonfransar och ögonbryn. Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer är en transparent formula som är fri från sulfater och parabener, samtidigt som den är berikad med ett patenterat örtextrakt som motverkar håravfall och stärker fransen från roten.

I serumet finns även arginin som är ett naturligt ämne som är mycket kraftfullt och som ser till att fransarna blir längre och inte bryts av. Lashfood BrowFood Natural Eyebrow Enhancer bör appliceras morgon och kväll under ca 3-4 månader för att optimalt och hållbart resultat.

Vilken ögonfransnäring är bäst?

Att hitta en ögonfransnäring som är riktigt bra är inte alltid det lättaste. Det finns mängder med olika produkter och varumärken att välja mellan, men det är inte ovanligt att man upplever olika resultat mellan olika personer. Det serum som passar bra för din vän kanske inte alls lämpar sig för dina fransar, och vise versa.

Att testa sig fram är ett bra sätt att se vilket serum som fungerar bäst, men vi vill ändå så ett slag för Xlash Ögonfransnäring. Det här ögonfransserumet är välkänt i Sverige och en riktig storfavorit som visat sig vara mycket effektiv. Serumet är transparent och enkelt att applicera och ger dig tjockare och längre fransar på ett naturligt sätt. Att det dessutom är vårdande och skonsamt mot huden är naturligtvis ett stort plus, eftersom det ska användas dagligen.

Vad är en ögonfransnäring?

En ögonfransnäring, eller ett ögonfransserum som det också kallas, är en produkt som är specifikt framtagen för att stimulera hårväxten vid fransraden och ge dig tjockare, längre och fylligare fransar. Serumet lämpar sig för dig som har mycket tunna och ljusa fransar, men passar också bra för den vars fransar är slitna. Slitage kan uppstå om du ofta använder dig av lösögonfransar eller om du gör upprepade fransförlängningar utan att fransarna får vila.

Serumet är berikat med massor av näring som stärker hårstråna och gör att de kan växa sig längre. Hur ofta man ska använda sig av serumet beror på vad det är för märke och hur långt i behandlingen man har kommit. Det vanligaste är att man applicerar morgon och kväll under de första månaderna, för att därefter övergå till applicering 2-3 gånger i veckan. Se till att du alltid läser bruksanvisningen innan du kör igång.