Smink

Bäst i test: Bästa Ögonbrynsserum 2022

Är du intresserad av smink och skönhet? Då har du antagligen inte missat den senaste ögonbryns trenden. Under tidigt 2000-tal skulle ögonbrynen vara så smala som möjligt, men på senare tid är det fulla, markerade och välformade bryn som gäller.

För den som har mycket ljusa och tunna bryn (eller för den som noppat sönder sina i ungdomen) är det svårt att uppnå trenden på egen hand, men det finns lösningar på problemet. Med hjälp av ett ögonbrynsserum kan du se till att ge näring till stråna och få fylliga och tjocka bryn på bara ett litet kick.

I detta bäst i test kommer vi att lista några av de bästa och mest välbeprövade ögonbrynsserumen på marknaden. Här har vi inte bara gått efter vilka serum som ger bäst resultat, utan även vilka som är mest skonsamma och användarvänliga.

5 Bästa Ögonbrynsserum

1. Bäst i test – Xlash Xbrow Ögonbrynsserum

Det är inte för ingenting som Xlash Xbrow Ögonbrynsserum blev nämnd som vinnare i detta bäst i test. Xlash Xbrow Ögonbrynsserum är en av de bästa och mest populära ögonbrynsserumen som finns på marknaden och som hjälper dig att få riktigt tjocka och fylliga bryn.

Här använder man sig av naturliga och vårdande ingredienser från bland annat korallextrakt för att säkerställa att cellförnyelsen främjas och att hårsäckarna får vitaminer och mineraler. Xlash Xbrow Ögonbrynsserum innehåller även antioxidanter och olja, samt polysackarider och aminosyror.

Det krävs bara 30 dagar för att du ska få ett synligt resultat på förbättring. Xlash Xbrow Ögonbrynsserum appliceras dagligen under 6-8 veckor och därefter 2-3 gånger i veckan.

2. LashFood Browfood Natural Eyebrow Enchancer

LashFood Browfood Natural Eyebrow Enchancer är världens absolut första Eco-certifierade serum som är framtaget för ögonbrynen. Här har man använt sig av ett Phyto-Medic Complex för att säkerställa att serumet inte bara är tryggt att använda sig av, utan att det också är effektivt och ökar hårtillväxten. Serumet består av en mängd härliga och organiska extrakt från örter.

Genom denna kraftfulla och god blandning kan serumet ta sig djupt in i hårrötterna och verka ordentligt. LashFood Browfood Natural Eyebrow Enchancer lämpar sig för dig som har tappat hår, har naturligt tunna ögonbryn eller har plockat bort för mycket genom åren. Resultatet av LashFood Browfood Natural Eyebrow Enchancer är tätare, fylligare och tjockare ögonbryn, utan några glesa partier eller områden.

3. Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash Ögonbrynsserum

Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash Ögonbrynsserum erbjuder en 2-i-1 lösning för dig som vill ha tjockare ögonbryn och tätare, längre fransar. Det härliga och näringsrika serumet från Elizabeth Arden innehåller ett trippel peptide complex som ser till att boosta med vitaminer, växter och ingredienser som är fransvårdande.

Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash Ögonbrynsserum ser till att verka på djupet för att skapa mer definierade och täta ögonbryn som ser och känns tjockare. Serumet appliceras på ren och torr hy för bästa möjliga resultat. Var noga med att du inte får någon produkt i ögonen och att du förvarar den i rumstemperatur.

4. Talika Eyebrow Lipocils Expert

Älskar du naturliga produkter och vill hålla det så rent och enkelt som möjligt? Då är det Talika Eyebrow Lipocils Expert som du ska satsa på. Med Talika Eyebrow Lipocils Expert får du ett ögonbrynsserum som är helt naturligt och som hjälper dig att få ögonbryn som är fylligare, starkare och friskare.

För att säkerställa att du får ett riktigt bra resultat och bryn som växer snabbare har man använt sig av fem olika växtextrakt i serumet. Talika Eyebrow Lipocils Expert bör appliceras två gånger om dagen under loppet av 28 dagar för att boosta riktigt ordentligt och få en bra start.

Därefter räcker det med en applicering om dagen. Se till att produkten kommer så nära rötterna som möjligt. På så sätt kan gelen tränga sig ner till hårsäckarna på bästa sätt.

5. RevitaLash Ögonbrynsserum

Det sista serumet som vi ska titta närmare på är ingen mindre än RevitaLash Ögonbrynsserum. Med RevitaLash Ögonbrynsserum får du ett mycket unikt och speciellt serum som hjälper dig att bygga upp definierade och voluminösa ögonbryn på naturlig väg.

Här har man använt sig av en mycket näringsrik formula som stimulerar dina ögonbryn och hårrötter från djupet. Detta bidrar till att du får ögonbryn som är tätare och rikare och ett utseende som är mer uttryckligt. RevitaLash Ögonbrynsserum innehåller många viktiga vitaminer och mineraler som hårsäckarna behöver för att främja hårtillväxten.

Du hittar bland annat calendula som är fuktgivande och gör att stråna är mjuka och fina, men du hittar också ginseng-extrakt såväl som vitamin B7. Det är tack vare vitamin B7 som stråna blir starkare, längre och får en lång livslängd.

Vad är ögonbrynsserum?

Ett ögonbrynsserum är samma sak som ett ögonfransserum, med skillnad att man använder serumet på just ögonbrynen. I serumet finns det mängder med vitaminer och näringsämnen som hjälper dig att få tjocka och fylliga ögonbryn.

Serumet ser till att aktivera hårsäckarna och öka hårtillväxten. Det gör att du slipper kala fläckar och bryn som är glesa. Ju tätare dina bryn blir, desto mörkare kommer de också att uppfattas.

För att öka hårtillväxten ser serumet till att stimulera rötterna som finns vid ditt ögonbryn. Därför är det extra viktigt att du ser till att gelen appliceras så nära hårsäckarna som möjligt. Genom att få sig en riktig fuktboost kan hårstrået bli starkare och få en längre livslängd.

Vilka ingredienser som kommer att finnas i serumet kan variera kraftigt mellan olika modeller och varumärken. Vissa använder dig av Aloe Vera och ginseng, medan andra satsar på växtextrakt eller koraller.

Vilket ögonbrynsserum är bäst?

Det finns vissa produkter som enkelt kan pekas ut som de absolut bästa på marknaden och andra som kräver att man testar sig fram för att hitta den som passar en så bra som möjligt.

Det sistnämnda gäller när det kommer till ögonbrynsserum. Det är nämligen inte alla serum som lämpar sig lika bra för alla personer. Det serum som passar för dig kanske inte alls är lika bra på en kompis eller kollega, och vise versa.

Trots det finns det ändå några serum som är lite bättre och mer effektiva än andra. Det är Xlash Xbrow Ögonbrynsserum ett bevis på. Med det här serumet får du inte bara en produkt som är älskad världen över för din snabba verkan och effekt på tunna och glesa bryn, utan du får också ett serum som vårdar och är skonsam mot huden.

Xlash Xbrow Ögonbrynsserum är vår självklara vinnare i testet eftersom den är så enkel att använda sig av. Du behöver bara applicera serumet på kvällen innan du går och lägger dig och sedan låta det verka med alla goda näringsämnen.