Smink

Bäst i test: Bästa Nagellack 2022

Fräscha och välmålade naglar kan ge ett lyft för hela din look. Naglarna ser inte bara snyggare och starkare ut, utan du kan också använda dig av nagellack för att matcha din outfit eller för att visa din personlighet. På marknaden finns det mängder med olika lack att välja mellan som kommer i regnbågens alla färger.

Här hittar du nagellack i rosa, blått, grönt och gult, men även i beige, vitt eller svart. Moderna och högkvalitativa lack har en mycket snabb torkningstid och håller länge. Det är heller inte ovanligt att de är berikade med vitaminer och mineraler, för att vårda naglarna på samma gång.

Testvinnare – Bästa Nagellack

1. Bäst i test – OPI Nail Lacquer

OPI är ett varumärke som är mycket populära och uppskattade tack vare sina många färger och lack med lång hållbarhet. Med OPI Nail Lacquer får du ett nagellack som håller en riktigt hög kvalitet och där kollektioner ständigt uppdateras för att alltid vara rätt i tiden.

Lacken passar för dig som vill stärka dina naglar, samtidigt som du håller dem fina och fräscha. Här får du expertis, innovation och trend i ett och samma lack.

2. Depend Nagellack Nailpolish

Depend nagellack är ett prisvärd och riktigt bra val för den som söker ett hållbart lack som släpper igenom syre. Genom att släppa igenom syre till nagel kommer kvaliteten inte att försämras under tiden som du bär lacket, något som annars är mycket vanligt.

Depend Nagellack Nailpolish kommer i mängder av härliga färger som Made in Heaven, Eternal Flame och I Belive In Pink. Alla är fria från DBP, Formaldehyde och Toluene.

3. Essie Nail Lacquer Nagellack

Essie Nail Lacquer passar för den som söker efter klassiska färger och välmålade naglar som håller länge. Här kan du hitta lack i regnbågens alla färger, från mogen rosa till midnattsblå, där alla är fria från bland annat Toulen och DBP.

Lacken håller en hög salongskvalitet och har använts av professionella nagelteknologer under många år. Applicera två lager för bästa resultat och avsluta med ett överlack för en vacker finish.

4. IsaDora Velvet Matt Nails Nagellack

Matta naglar har länge varit mycket populärt och uppskattat. Det är något med den matta looken som gör att naglarna ser eleganta och mycket stilrena ut. Med IsaDora Velvet Matt Nails kan du uppnå precis de sammetslena och vackra naglar som du längtat efter och detta efter bara en applikation.

IsaDora Velvet Matt Nails är mycket snabbtorkande och håller länge. Här har man hämtat inspiration från tyger som taftsiden, sammet och satin. Lyx!

5. Kure Bazaar Nagellack

Kure Bazaar Nail Polish är ett prisbelönt lack som sätter färg på din tillvaro. Här har man använt sig av rena och fina ingredienser för att skapa ett lack som är 100 % veganskt och skonsamt mot dina naglar.

Det breda utbudet av färger gör att du kan hitta ett Kure Bazaar Nail Polish som passar just dig. Varför inte testa Fresh Rose Glow för en diskret och subtil rosa som passar till både vardag och fest.

6. IDUN Minerals Nagellack

IDUN Minerals Nail Polish passar för dig som söker ett högkvalitativt lack som är 100 % veganskt. Det här lacket är berikat med mineraler som gör att dina naglar blir stärkta från djupet och inte skivar sig lika lätt.

Här hittar du både färgstarka nyanser som rosa, cerise och klarblå, men du hittar också mer subtila alternativ som vit, beige och ”Opal”.

7. Mavala Minilack Minute Quick Finish

Vill du kunna ha med dig ditt nagellack i väskan för att enkelt bättra på under dagens gång? Med Mavala Minilack Minute Quick Finish får du ett lack i miniformat som är enkelt att använda och kommer i många olika färger.

Genom att skapa lacken i små format hinner man använda upp det ordentligt innan det torkar eller kvaliteten försämras med tiden. Mavala Minilack Minute Quick Finish är ett mycket prisvärt alternativ som får längst hållbarhet om det appliceras ovanpå ett baslack.

8. Seche Vite Dry Fast Top Coat Överlack

För att få den där fina och hållbara finishen är ett bra överlack nästan ett måste. Med Seche Vite Dry Fast Top Coat Överlack får du ett populärt lack som ger en fantastisk glans och som har en mycket kort torktid.

Formulan ser till att skydda lacket och minskar risken för att det flagnar eller ramlar av. Applicera Seche Vite Dry Fast Top Coat Överlack på vått lack för absolut bästa resultat.

9. Depend O2 Nagellack Pastel Me Set

Vill du ha vårens och sommarens färger redo? Då är det detta fina set med pastellfärger som du ska använda dig av. Med Depend O2 Nagellack Pastel Me Set får du alla nyanser du behöver för att skapa den fräschaste och finaste looken för dina naglar.

Här hittar du bland annat färger som pistage, aprikos och rosa, men också mynta, beige och viol. Den tunnare konsistensen gör lacken enkla att applicera. Observera att två lager krävs för ett heltäckande resultat.

10. Lancôme Le Vernis Nail Polish

Betala lite extra och få ett nagellack som verkligen håller länge! Lancôme Le Vernis Nail Polish är ett vackert och fint nagellack som ger en otrolig glans som håller riktigt länge.

Naglarna blir spegelblanka och den smidiga formulan gör Lancôme Le Vernis Nail Polish enkel att applicera med bara ett drag. Då Lancôme Le Vernis Nail Polish kommer i alla möjliga färger kan du med fördel matcha det med ditt läppstift, väska eller smycken på ett snyggt och modernt sätt.

Varför ska man använda nagellack?

Att använda sig av nagellack är naturligtvis inget måste, men med hjälp av ett fint lack kan du få naglar som ser fina och välvårdade ut. Du kan använda dig av din favoritfärg eller varför inte låta lacket matcha med skorna för en stilren och elegant look?

Idag finns det dessutom lack som har stärkande och vårdande egenskaper, t.ex. för att göra naglarna vitare eller för att minska risken för att de delar sig och bryts. Du kan således använda dig av lack både för att det är snyggt och för att bygga upp dina naglar.

Vilket nagellack passar mig?

Tack vare det enorma utbudet av nagellack finns det idag en färg som passar alla, men när det kommer till varumärken kan det se lite annorlunda ut. Det är nämligen inte alla varumärken som passar lika bra på alla personer.

Vissa lack sitter som berget på en person, medan en annan upplever att de börjar flagna direkt. Här gäller det att testa sig fram för att hitta sin egen personliga favorit. Gelbaserade lack är bra för den som vill att färgen ska hålla så länge som möjligt.