Smink

Bäst i test: Bästa Ögonfransböjare 2022

Att ha naturligt perfekta ögonfransar är något som få personer har. De flesta behöver använda sig av smink eller olika redskap för att uppnå de resultat som man vill ha. Med hjälp av en bra ögonfransböjare kan du se till att fransarna får det där extra lyftet, som inte bara får de att upplevas längre, utan som även piggar upp och förstorar hela ögat.

Med det sagt är en ögonfransböjare alltså ett redskap som är värt att investera i, men vilken ska man välja? Kvaliteten kan nämligen variera väldigt mycket mellan olika modeller och varumärken. Tack vare det stora utbudet är det dock inte speciellt svårt att hitta en som man verkligen är nöjd med. Här listar vi våra absoluta favoriter för 2021!

1. Shiseido Shiseido Eyelash Curler Ögonfransböjare

Med Shiseido Shiseido Eyelash Curler Ögonfransböjare kan du få böjda och vackra fransar som inte är skadade. Fransböjaren är skonsam och ser till att varje liten frans kommer med, från det inre och till det yttre hörnet.

Det är tack vare den kantfria designen som Shiseido Shiseido Eyelash Curler Ögonfransböjare kan lyckas med detta. Här krävs det endast ett litet tryck för att dina fransar ska böja sig snyggt uppåt och hålla sig på plats länge. Ett tips är att skölja ögonfransböjaren i varmvatten och torka av innan användning, för ett ännu mer hållbart resultat.

2. Mac Cosmetics Half Lash Curler Ögonfransböjare

Ibland är det inte alla ögonfransar som man vill böja, hur tokigt det än må låta. Ibland är de bara de där små och korta fransarna i inre ögonvrån som man vill komma åt. Här lämpar sig Mac Cosmetics Half Lash Curler Ögonfransböjare alldeles utmärkt.

Denna ögonfransböjare är mindre än originalversionen från MAC och är specifikt framtagen för just detta ändamål. Den mindre och nättare designen gör att du enkelt kan få tag på alla småfransar som inte vill formas med hjälp av mascara.

3. Tweezerman Classic Lash Curler

Tweezerman Classic Lash Curler är en ögonfransböjare som du använder dig av innan du applicerar din vanliga mascara. Ögonfransböjaren ser till att öppna upp ditt öga och få dina fransar att se mycket längre ut och med en ökad volym. Det enda som krävs är ett litet kläm och att du håller kvar fransböjaren i ca 20 sekunder.

Därefter öppnar du den sakta och beskådar dina fina fransar. Skulle det vara så att du vill ha ännu mer volym kan du bara upprepa processen innan du lägger på mascara eller ögonfransprimer.

4. Isadora Pro Lash Curler

Isadora Pro Lash Curler är en riktigt bra ögonfransböjare som ser till att lyfta dina fransar ordentligt. Fransböjaren öppnar upp och får dina ögon att se piggare och större ut, samtidigt som fransarna får mer volym. Isadora Pro Lash Curler lämpar sig utmärkt för den som har mycket raka ögonfransar och fungerar utmärkt oavsett ögonform.

Tack vare den specialdesignade konstruktionen kan Isadora Pro Lash Curler se till att alla fransar fångas upp – från de allra minsta och kortaste till de allra längsta. I samband med ditt köp får du med en gummikantsrefill, så att du kan byta ut denna vid behov.

5. Xlash Eyelash Curler

Hur skönt vore det inte att kunna böja dina ögonfransar precis som proffsen? Med Xlash Eyelash Curler är det fullt möjligt. Den här ögonfransböjaren säkerställer att dina fransar uppnår den absolut bästa och mest hållbara volymen under hela dagens gång.

Xlash Eyelash Curler har en mycket snygg och elegant design och är enkel att använda sig av. Handtaget är greppvänligt och tryggt, vilket minskar risken för att du ska råka slinta när du håller fast fransarna. Säkerheten syns även i den tryckreglering som Xlash Eyelash Curler har, vilket minskar risken för att du klämmer din hud eller skadar dina fransar.

6. Perplex Ögonfransböjare

Perplex Ögonfransböjare är en ögonfransböjare i sin mest klassiska utformning. Även om den till synes kan se mycket enkel ut är den högkvalitativ som få och lämnar ett snyggt och hållbart resultat efter sig. Perplex Ögonfransböjare är greppvänlig och enkel att använda, samtidigt som den effektivt och skonsamt böjer dina fransar.

När du köper Perplex Ögonfransböjare får du med en extra gummikudde. Det gör att du enkelt kan byta ut den gamla när den har blivit gammal och sliten. På så sätt håller din ögonfransböjare mycket längre.

7. Ögonfransböjare Åhléns

Ögonfransböjare Åhléns är en enkel och användarvänlig ögonfransböjare som gör sitt jobb snabbt och smidigt. Fransböjaren har den traditionella utformningen och kommer tillverkad i rostfritt stål, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att den ska rosta eller gå sönder speciellt lätt. Det enda som krävs är att du placerar den så nära den övre fransraden som du kan komma.

Därefter pressar du ner böjaren försiktigt så att dina fransar får en intensiv volym. Ögonfransböjare Åhléns är försedd med mjuka och skonsamma silikonkuddar för extra komfort. Observera att det är viktigt att du inte använder dig av böjaren efter att du har applicerat mascara. Böj fransarna först och applicera sedan ditt smink.

Varför ska man använda ögonfransböjare?

En ögonfransböjare lämpar sig utmärkt för dig som vill öppna upp ögat och ge fransarna ett riktigt lyft. Ögonfransböjaren passar bra om dina fransar oftast börjar sloka efter att du har applicerat mascara eller om du har mycket tunna och korta fransar som inte riktigt har den volym som du önskar. Fransböjare ska alltid användas innan du applicerar mascaran. I annat fall finns det risk för att ögonfransböjaren fastnar i mascaran och på så vis drar loss ögonfransarna.

Kom ihåg att även rengöra den efter användning för att minska risken för ögoninflammationer och bakteriesamling. I många fall medföljer en extra gummiremsa som du kan använda dig av när den gamla har blivit sliten. Det enda du gör då är att dra bort den tidigare remsan och försiktigt trycka fast den nya. Svårare än så är det inte!

Ögonfransböjare – Bäst i test: Shiseido Shiseido Eyelash Curler

Att böja fransarna på en daglig basis kan orsaka slitage och därför är det viktigt att använda en ögonfransböjare som är så skonsam som möjligt. Med Shiseido Shiseido Eyelash Curler får du en fransböjare som ger dig precis det där professionella och snygga resultatet som du vill ha, utan att du behöver oroa dig för att fransarna ska gå av eller brytas på mitten.

Designen för den dessutom mycket enkel att använda sig av. Eftersom den inte har några begränsande kanter kan du med enkelhet se till att de minsta fransarna i både de inre och yttre ögonvrårna fångas upp. Shiseido Shiseido Eyelash Curler kräver endast ett enda tryck över fransarna för att du ska få ett riktigt snyggt och fint resultat.