Smink

Bäst i test: Bästa Lösögonfransar 2022

Lösögonfransar har länge varit den där sista touchen som krävs för att piffa upp makeupen lite extra. Idag finns det fransar i alla möjliga designer, både naturliga som passar till vardags och mer dramatiska för den där festliga looken. Att applicera fransar kräver lite övning, men när du väl har fått grepp om det går det lekande lätt. Det kan kännas läskigt att applicera ett lim så pass nära ögat, men vi kan lugna dig med att de lim som finns idag är trygga och säkra att använda sig av.

Lösögonfransar lämpar sig utmärkt för den som vill krydda till sminkningen, men passar även bra för den med tunna och sköra fransar som saknar volym. I detta bäst i test har vi djupdykt ner i sortimentet för att plocka ut de 10 bästa fransarna som ger dig en flirtig blick hela dagen.

10 Bästa Lösögonfransarna

1. Bäst i test Ardell Lösögonfransar Studio Effects Demi Wispies

Vi valde att lista Ardell Studio Effects Demi Wispies Lösögonfransar som vinnaren i vårt bäst i test för bästa lösögonfransarna. Ardell Studio Effects Demi Wispies Lösögonfransar är skräddarsydda in i minsta detalj och en av de största favoriterna hos kvinnor över hela världen.

Här har man använt sig av en teknik som går ut på att fästa alla fransar individuellt för en så naturlig och snygg look som möjligt. Eftersom fransarna är långa får du samtidigt ett öga som ser mer öppet och dramatiskt ut.

2. Depend Perfect Eye Artificial Eyelashes

Depend Perfect Eye Artificial Eyelashes är vår andraplatsare och med dessa fransar får du en snygg och tät fransrad med en häftig 3D-effekt. Fransarna lämpar sig perfekt för den som vill ha en mer intensiv makeup-look och håller hela dagen. Depend Perfect Eye Artificial Eyelashes är handgjorda och har ett mycket flexibelt fäste som är otroligt tunt.

Det gör att fästet inte syns när du applicerar produkten. Depend Perfect Eye Artificial Eyelashes har en bra passform och ger ett optimalt resultat. Tack vare det latexfria limmet är Depend Perfect Eye Artificial Eyelashes också lämplig för känslig hud.

3. Ardell Magnetic Lash & Liner Kit Demi Wispies

Tycker du att det är jobbigt att försöka få fransarna på plats? Då kanske Ardell Magnetic Lash & Liner Kit Demi Wispies är något för dig. I detta kit får du med ett par magnetiska lösögonfransar och en magnetisk eyeliner.

Det enda du behöver göra är att applicera eyelinern på den övre fransraden och därefter låta magnetfunktionen gör sitt. Fransarna håller sig på plats hela dagen och du slipper kladd och rester från lim. Ardell Magnetic Lash & Liner Kit Demi Wispies lim är helt fritt från parabener och latex.

4. Eylure Texture Lösögonfransar

Det är inte alla som har fötts med långa och fylliga fransar, men med hjälp av Eylure Texture Eyelashes kan du åtminstone fuska dig till det. Eylure Texture Eyelashes är vackra och ser till att kortare fransar ser fylligare och längre ut, samtidigt som fransraden upplevs mycket tätare.

Tack vare den flexibla fästremsan passar lösögonfransarna för alla typer av ögonformer. I samband med din beställning får du med ett lim som är specifikt framtaget för ändamålet. Eylure Texture Eyelashes är tillverkade i latex och är återanvändbara.

5. Ardell Double Up Wispies Lösögonfransar

Ardell är världskända när det kommer till att skapa vackra, dramatiska och högkvalitativa fransar i alla möjliga designer och former. Deras Ardell Double Up Wispies är kanske en av de mest sålda, just eftersom de ger en snygg ökad längd och volym.

För att lyckas åstadkomma detta har Ardell sett till att applicera dubbla fransar som är fästa på varandra, men som fortfarande sitter på samma fransband. Det ger dig en dramatisk, men mycket naturlig look.

6. Mac Cosmetics Mac True Or False Lashes

Med Mac Cosmetics Mac True Or False Lashes har det aldrig varit enklare att få flirtiga och förföriska ögonfransar. Dessa lösögonfransar är designade med en solfjärdersform som öppnar upp ögat och får dig att se piggare ut.

Mac Cosmetics Mac True Or False Lashes är tillverkade för hand och alla fransar är placerade för att skapa perfektion. Här har du även möjlighet att forma om fransarna för att de ska passa just dina ögon.

7. Bom Dia Sweed False Lashes

Det är några av Sveriges mest eftertraktade och framgångsrika makeup-artister som ligger bakom Bom Dia Sweed False Lashes och kanske är det också just därför de är så populära.

Till att börja med är fästet tillverkat i ett genomskinligt bomull för att vara så diskret och skonsamt mot huden som möjligt. Fransarna är knutna för hand och kan återanvändas upp till hela 10 gånger om du tar hand om dem efter varje användning. Ett stort plus är att de är tillverkade i återvinningsbar plast (PET).

8. Kiss and Broadway Lösögonfransar Blowout

Söker du längre och fylligare fransar som inte är allt för dramatiska är det Kiss and Broadway Lösögonfransar Blowout som du bör titta närmare på. Dessa fransar är vackert knutna och har en mycket tunn och fin franslinje för enklare applicering.

För att dina fransar ska hålla så länge som möjligt ska du ta av den inför natten. De är dock återanvändbara och kan bäras flera gånger.

9. Eylure Pro Magnetic Dramatic

Med Eylure Pro Magnetic Dramatic får du ett par revolutionerande fransar som kan användas om och om igen. Fransarna är återanvändbara upp till hela 15 gånger och appliceras utan något lim. Istället använder du dig av en magnetisk eyeliner.

Eyelinern appliceras på samma sätt som vilken makeup produkt som helst och därefter behöver du bara trycka fast lösögonfransarna lite lätt. Formulan kladdar inte och är enkel att använda sig av. Den varar också väldigt länge och ger dig fylliga och långa fransar hela dagen.

10. Ardell Wispies

Klarar du att bära upp de där riktigt långa och dramatiska fransarna? Då rekommenderar vi Ardell Wispies. Precis som alla fransar från Ardell är Ardell Wispies handgjorda in i minsta detalj.

För att lyckas skapa den ”wispiga” looken har man applicerat fransar i olika längder och även sett till att korslägga dem. Med Ardell Wispies får du riktigt smickrande ögon med (kanske) de längsta fransarna i världen.

Varför ska man använda lösögonfransar?

Lösögonfransar lämpar sig för den som vill sätta sista touchen på en make up eller som bara vill ha länge och fylligare fransar. Fransarna kan i många fall återanvändas och beroende på vilken stil du föredrar fungerar de bra till både vardags och fest.

Tycker du att det är jobbigt att applicera mascara varje dag kan du använda lösögonfransar som ett substitut, så blir det lite enklare att göra sig klar på morgonen.

Bäst i test: Ardell Lösögonfransar Studio Effects Demi Wispies

Vår vinnare i detta bäst i test blev Ardell Lösögonfransar Studio Effects Demi Wispies. Fransarna är otroligt vackra att titta på och ger ett naturligt (men samtidigt dramatiskt) resultat. Den flexibla fransraden är mycket enkel att arbeta med och kan formas för att passa just din ögonform med enkelhet.

Ardell Lösögonfransar Studio Effects Demi Wispies är helt klart ett vinnande koncept i alla situationer där du vill ha en flirtigare blick.