Kroppsvård

Bäst i test: Bästa Badolja 2022

En badolja är ett utmärkt sätt för dig att få en så skön och optimal badupplevelse som möjligt. Oljan appliceras i vattnet och är berikad med vårdande och näringsrika egenskaper för kropp och själ. Formulan består vanligtvis av olika eteriska oljor som, när de förångas av det varma vattnet, avger en mycket behaglig doft som kan liknas med aroma terapi.

Här får både ditt sinne och dina muskler möjlighet att släppa på spänningarna och slappna av till det yttersta. Som ett stort plus i kanten blir din hud återfuktad på djupet och får en ökad mjukhet och flexibilitet.

Testvinnare- Bästa Badolja

1. Bäst i test – Kerstin Florian Organic Neroli Blossom

Kerstin Florian Organic Neroli Blossom är en högkvalitativ och härlig badolja som är berikad med antioxidanter och näringsämnen från bland annat blomman från bitterapelsin.

Kerstin Florian Organic Neroli Blossom lämpar sig utmärkt för dig som söker en produkt som används inom aroma terpai för att lätta på oro, stress och spänningar. Badoljan är rik på fettsyror från Omega och återfuktar huden på djupet. Den är också tillverkad av 98 % ekologiska ingredienser.

2. Meraki Velvet Mood Bath & Shower Oil

Med Meraki Velvet Mood Bath & Shower Oil får du en aromatisk badolja med många eteriska oljor. Badoljan har en uppfriskande effekt på huden och lämnar den återfuktad och silkeslen hela dagen.

Meraki Velvet Mood Bath & Shower Oil skapar en lyxig känsla i ditt badrum och blir till ett härligt och lent skum när du masserar kroppen med den. Den härliga doften håller i sig länge och ger dig den äkta spa-känslan.

3. Rituals The Ritual Of Samurai Bath Foam

Rituals har skapat ett mycket härligt och uppfriskande badskum som är tillverkat av sandelträ och bambuextrakt för att rengöra huden och lämna den mjuk och uppiggad. Med Rituals The Ritual Of Samurai Bath Foam får du en maximal avkoppling i badet och kan njuta av det mjuka skummet som vårdar kropp och sinne.

Genom att kombinera sandelträ som stimulerar ditt undermedvetna och bambu som ger flexibilitet och styrka kan Rituals The Ritual Of Samurai Bath Foam förbereda dig för dagens alla bestyr.

4. L’Occitane Verbena Foaming Bath

Med L’Occitane Verbena Foaming Bath får du inte bara en badolja som luktar riktigt gott, utan den kommer också i en mycket snygg och elegant förpackning som blir en perfekt detalj i ditt badrum. L’Occitane Verbena Foaming Bath har en unisex doft som passar lika bra för kvinnor som för män och som verkar vårdande mot känslig hud.

Till den här badoljan har man valt att använda sig av eteriska oljor som apelsin, Verbena och citronträd. Det ger en fantastiskt fin doft och en aroma som fyller hela rummet.

5. REN Skincare Moroccan Rose Otto REN Body Bath Oil

Den här badoljan är tillverkad med hjälp av ros-ottoolja från Marocko och är specifikt framtagen för att ge näring åt huden. REN Skincare Moroccan Rose Otto REN Body Bath Oil lämpar sig för dig med extra känslig och torr hud som behöver återfuktning på djupet.

Den sensuella och härliga doften gör badstunden optimal, samtidigt som den har lugnande egenskaper och lindrar stress. När REN Skincare Moroccan Rose Otto REN Body Bath Oil löser upp sig i vattnet får den en mjölkig konsistent.

6. Fenjal Classic Creme Bath Oil

Letar du efter en badolja som har mjukgörande och näringsgivande egenskaper är Fenjal Classic Creme Bath Oil ett bra val. Badoljan är berikad med essentiella oljor från växtriket som enkelt löses upp i badvattnet.

Fenjal Classic Creme Bath Oil kan enkelt portioneras och lämnar efter sig ett resultat av en mjuk och silkeslen hud.

7. Maria Åkerberg Shower & Bath Oil

Maria Åkerberg är ett varumärke som är en riktig fena på att skapa bra och högkvalitativa skönhetsprodukter för hår och hud. Med Maria Åkerberg Shower & Bath Oil får du en välgörande och mjukgörande olja som har vårdande egenskaper.

Bland annat så kan Maria Åkerberg Shower & Bath Oil lindra förkylningssymptom, men också torr hy och värkande leder och muskler. Huden mjukas upp och torra hudflagor exfolieras försiktigt bort. Det fina skimret som produkten efterlämnar sig gör dig festfin på ett kick.

8. Comfort Zone Tranquillity Bath And Body Oil

Comfort Zone Tranquillity Bath And Body Oil är en exklusiv och lyxig badolja som passar bra för den som är beredd att spendera lite mer för en högkvalitativ och effektiv produkt.

Det som gör Comfort Zone Tranquillity Bath And Body Oil unik är att den både kan appliceras i badvattnet eller appliceras direkt på huden. Oljan behöver inte sköljas av, utan kan verka riktigt länge och gå in på djupet.

9. Jo Malone London English Pear & Freesia Bath Oil

Med sin ljuvliga doft sveper Jo Malone London English Pear & Freesia Bath Oil in din hud och får den att kännas frisk och silkeslen hela dagen. Här har man använt sig av dofter som päron, fresia och ambra, men också trä och patchouli.

Jo Malone London English Pear & Freesia Bath Oil är berikad med jojobafrön, avokadoolja och sötmandel, för att innehålla så många vårdande ingredienser som möjligt. Den fina flaskan gör dessutom Jo Malone London English Pear & Freesia Bath Oil till en bra inredningsdetalj.

10. Aroma Sprudlande Bad- & massageolja

En badolja behöver inte vara dyr för att vara riktigt effektiv och mjukgörande. Det är Aroma Sprudlande Bad- & massageolja ett bra bevis på. Med Aroma Sprudlande Bad- & massageolja kan du göra badstunden lite trevligare och slappna av till den härliga doften av magnolia.

För att din hud ska bli riktigt len och mjuk har man valt att använda sig av olivolja, såväl som solrosolja och mandelolja. Det ger dig en oslagbar kombination till ett riktigt bra pris!

Vilken badolja är bäst?

Vilken badolja som är bäst för dig kan bara du avgöra, men vi anser att Kerstin Florian Organic Neroli Blossom är en solklar favorit som är värd att testa. Med badoljan får du en formula som känns silkeslen och lätt mot huden, samtidigt som de höga halterna av näringsämnen vårdar huden på djupet.

Din hud blir tonad och flexibel och känns ungdomlig och len hela dagen. Den härliga doften skänker också lugn och ro till ditt sinne.

Vad är fördelarna med att använda badolja?

Det finns flera fördelar med att använda sig av en skön och behaglig badolja. Oljan kan användas för att återfukta huden och göra den mjuk och smidig, men den kan också vara ett sätt för dig att höja badupplevelsen och skapa en riktig spa-upplevelse i ditt eget hem.

En badolja kan med fördel kombineras med andra badprodukter, som ett badsalt eller badskum.