Hårvård

Bäst i test: Bästa Silverinpackningen 2022

Blont hår är riktigt läckert, men väder och vind kan snabbt ta ut sin rätt och få den blonda och kalla färgen att skifta i gula och orange toner. Detta, i sin tur, ger dig ett hår som inte ser lika fräscht ut, men det finns lösningar på problemet. Med hjälp av en silverinpackning kan du se till att gula och varma toner försvinner, samtidigt som du vårdar håret på djupet.

Det ger dig en färg som ser kallare, finare och mer professionell ut. Här kan du välja mellan många olika typer av inpackningar som alla har olika egenskaper. Även om de kan skilja sig åt så har de alla samma syfte – att göra ditt blonda hår riktigt fint!

Testvinnare – Bästa Silverinpackning

1. Bäst i test – Ida Warg Silver Mask

Ida Warg Silver Mask är en vegansk silverinpackning som innehåller en mycket hög koncentration av lila pigment. Dessa lila pigment ser till att du blir av med varma och gula toner i håret och neutraliserar dessa på bästa sätt. För att ditt hår även ska kännas riktigt mjukt och smidigt har man berikat Ida Warg Silver Mask med sheasmör.

Sheasmöret återfuktar håret och reparerar skador som kan uppstå av blondering eller blekning. Eftersom inpackningen med fördel kan användas i hela håret så kommer också din hårbotten att få sig en riktig fuktboost. Härligt!

2. Maria Nila Colour Refresh Silverinpackning

Med Maria Nila Colour Refresh Silverinpackning får du en hårinpackning som verkar vårdande och som innehåller färgpigment som fräschar upp ditt hår på ett snabbt och enkelt sätt. Pigmenten är endast tillfälliga, vilket innebär att de successivt kommer att tvättas bort.

Resultatet från Maria Nila Colour Refresh Silverinpackning håller dock i upp till hela 10 tvättar, men kan med fördel användas vid behov. I förpackningen får du med ett par praktiska handskar som minskar risken för missfärgningar på huden.

3. Kevin Murphy Cool Angel

Har du problem med envisa röda toner i håret som aldrig verkar försvinna? Då kan Kevin Murphy Cool Angel vara lösningen på ditt problem. Här får du en silverinpackning som är färgförstärkande och vårdande, samtidigt som den tillför mycket glans till ditt hår.

Kevin Murphy Cool Angel erbjuder en balanserad blandning av violetta och gråa nyanser som tar bort varma toner och lämnar kalla, blonda lockar efter sig. Silverinpackningen lämpar sig utmärkt för dig med gråblont, askblont och platinablond hår, men fungerar även för den med brunt hår. En kall brun nyans är precis lika snyggt som ett kallt blont hår!

4. Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet

Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet är det perfekta valet för dig som har blont hår som antingen är slingat eller blekt. Med den här inpackningen får du de kalla och fräscha tonerna som som trendar som mest, samtidigt som Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet återfuktar och bygger upp skadade hårstrån.

Ditt hår blir starkare, friskare och en kall nyans som är full av glans och lyster. Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet kan med fördel användas vid behov, alternativt en gång i veckan för ett bestående resultat.

5. Löwengrip Blonde Perfection Silver Hair Mask

Isabella Löwengrip är känd för mycket, men något som många associerar entreprenören med är hennes ljuva, blonda lockar. Isabella har alltid ett perfekt blont hår, så vad är då bättre än att testa Löwengrip Blonde Perfection Silver Hair Mask.

Denna färgbevarande hårmask innehåller violetta pigment som motverkar och tar bort guldiga och gula nyanser. Löwengrip Blonde Perfection Silver Hair Mask är berikad med en mycket mjukgörande och behaglig arganolja som återfuktar på djupet. Låt inpackningen sitta ca 3-10 minuter innan du sköljer ur den.

6. Four Reasons Color Mask Toning Treatment Silver

Four Reasons Color Mask Toning Treatment Silver är en reparerande, återuppbyggande och tonande silverinpackning som fräschar upp och återupplivar din blonda hårfärg. Inpackningen är 100 % vegansk och framtagen för att ta bort varma toner och stärka håret på samma gång.

Till Four Reasons Color Mask Toning Treatment Silver har man satsat på aminosyror och växtbaserade protein, samt hydrolyserad quinoa. Deras Four Reasons Color Mask Toning Treatment Silver passar för ett hår med ljusläge på 9-10.

7. Loreal Paris Elvital Color Vive Silver Mask

Ingen vill ha ett blont hår som ser gult och smutsigt ut och för att bli av med sådana toner behöver man använda en motsatsfärg, vilket är lila. Loreal Paris Elvital Color Vive Silver Mask är en lilafärgad silverinpackning som tar bort oönskade toner av varmare slag och tillför näring till ditt hår och hårbotten.

Den här inpackningen lämpar sig för dig som vill satsa på hållbara produkter som är snälla mot miljön. Loreal Paris Elvital Color Vive Silver Mask är nämligen tillverkad av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast.

Vad är en hårinpackning?

En hårinpackning är en produkt som är specifikt framtagen för att vårda håret och ge det näring på djupet. Inpackningen lägger sig som ett skyddande lager på varje strå och gör det starkare och friskare, så att du minskar risken för slitage och påfrestningar från värme- och stylingprodukter. Ett vanligt misstag är att man applicerar inpackningen som det sista steget i sin hårvårdsrutin, men det bästa är att applicera den direkt efter schamponering.

Schampot ser till att öppna upp hårstrået ordentligt, så att inpackningen sedan kan tränga djupt ner och verka. Balsamets funktion är att stänga alla de små fjäll som finns på strået, vilket kapslar in inpackningen ännu mer. Hårinpackningen är oftast tjockare i konsistens och innehåller många bra och viktiga näringsämnen för ditt hår.

Varför ska man använda silver inpackningar?

En silverinpackning är en inpackning som är framtagen för blont hår. Inpackningen innehåller många violetta toner, som i sin tur balanserar och neutraliserar varma toner som kan uppstå i naturligt- eller färgat hår. Genom att låta den lila inpackningen verka under några minuter kan du bli av med de gula nyanser och skiftningar som kan uppstå av väder och vind.

Inpackningen är även berikat med nyttiga och stärkande ingredienser, som gör ditt hår mjukt, starkt och smidigt. En silverinpackning kan användas när helst du behöver fräscha upp håret och få en kall och fin nyans. Var dock försiktiga med att använda det alldeles för ofta, eftersom de lila pigmenten kan bli för intensivt på ett redan ljust hår.

En silverinpackning lämpar sig således för dig som vill ha det där professionella färgresultatet varje dag. Det enda som krävs är att du gör en behandling en gång i veckan och att du upprepar den vid behov. Om du har ett hår som är silvergrått från början är det rekommenderat att förkorta verkningstiden för att minska risken för att de lila pigmenten ska få ett alldeles för hårt fäste.