Hårvård

MOOD Hårfärg 2022 – Bäst i test

Majoriteten av alla människor färgar håret åtminstone en gång i sitt liv, men det är inte ovanligt att vilja testa flera och olika färger genom åren. Att byta hårfärg är roligt och ger en stor förändring snabbt.

Att man dessutom kan göra det i det egna hemmet är naturligtvis ännu bättre. Du slipper dyra salongsbesök, men kan fortfarande få ett riktigt snyggt och professionellt resultat.

1. MOOD Hair Colour Intensive Copper

Med MOOD Hair Colour Intensive Copper har det aldrig varit enklare att uppnå röda och kopparfärgade toner. Hårfärgen lämpar sig bäst för dig med ljust till mellanbrunt hår och framhäver röda och guldiga pigment på ett mycket vackert sätt.

Här krävs det endast 30 minuters verkningstid för att du ska uppnå ett snyggt, naturligt och väldigt hållbart resultat. MOOD Hair Colour Intensive Copper fungerar utmärkt även på grått hår och ger ett glansigt och jämnt resultat.

2. MOOD Hair Colour Highlights X-Tra

Längtar du efter solblekta slingor i håret eller vill du bara att håret ska se djupare och mer livfullt ut? Då rekommenderar vi MOOD Hair Colour Highlights X-Tra. Det här slingmedlet penslas enkelt på de hårslingor som du vill få ljusare och bleker upp till hela 7 nyanser.

I paketet medföljer en vårdande efterbehandling med lila pigment som neutraliserar gula och varma toner och ger en snygg, kall nyans. MOOD Hair Colour Highlights X-Tra fungerar bra även på mörkt hår.

3. Hair Colour Extra Light Ash Blonde

Den askblonda nyansen har blivit allt mer populär och med Hair Colour Extra Light Ash Blonde kan du uppnå precis det önskade resultatet. Hårfärgen blandas enkelt ihop i appliceringsflaskan och har en mjuk och behaglig konsistens som är enkel att arbeta med.

Tack vare den smidiga flaskan kan du se till att komma åt precis överallt och utan att du kladdar eller behöver oroa dig för spill. Hair Colour Extra Light Ash Blonde ger dig en askblond, kall nyans som ser fräsch och modern ut.

4. MOOD Hair Colour Ultra Blonde

Är du ute efter att få till den allra ljusaste nyansen av blont rekommenderar vi MOOD Hair Colour Ultra Blonde till ditt hårprojekt. Med denna färgkräm kan du bleka ditt hår upp till hela 6 nyanser och får dessutom med en vårdande och skyddande efterbehandling med violetta toner.

Efterbehandlingen ser till att alla varma reflexer och skiftningar är ett minne blott och att ditt blonda hår ser fräscht och rent ut.

5. MOOD Hair Colour 4 In 1 Dark Brown

Det finns få saker som är lika vackra som ett chokladbrunt eller hasselnötsfärgat hår. Med MOOD Hair Colour 4 In 1 Dark Brown kan du få en fyllig hårfärg som känns levande och där resultatet är både naturligt och hållbart.

MOOD Hair Colour 4 In 1 Dark Brown kan med fördel användas för att täcka grått hår och går inte ur när du tvättar.

6. MOOD Hair Colour Pearl Blonde

Med MOOD Hair Colour Pearl Blonde kan du uppnå en pärlblond nyans som drar tankarna till 70-talets skådespelare eller artister. Hårfärgen är mycket mjuk och behaglig och passar de allra flesta, tack vare de guldiga och ljuva tonerna.

MOOD Hair Colour Pearl Blonde ser till att ditt hår inte bara får en läcker färg, utan att det även vårdas och stärks. Med efterbehandlingen tillför du den där extra glansboosten som säkerställer optimal lyster.

7. MOOD Hair Colour Silver Blonde

MOOD Hair Colour Silver Blonde ser till att dina blonda lockar får en härlig touch av silver, utan att de upplevas gråa eller matta. Här har man tillfört ett multitechnology-komplex som ger dig en permanent hårfärg med mycket glans och en naturlig look.

Färgen blandas snabbt och enkelt ihop och har en kort verkningstid. Vill du få ett svagare resultat kan du förkorta verkningstiden efter behov och önskemål.

8. MOOD Hair Colour 4 In 1 Light Brown

Vill du gå från blond till brunett eller vill du kanske dölja en ljus utväxt med en hårfärg som är diskret och naturlig? MOOD Hair Colour 4 In 1 Light Brown ger dig en mellanbrun till ljusbrun nyans (beroende på hur lång verkningstid du har) och stärker håret från rot till topp.

Den bruna färgen är mjuk och har få röda toner. Istället har man satsa på guldiga nyanser, vilket ger ett fantastiskt skimmer.

9. MOOD Hair Colour 4 In 1 Black

Med MOOD Hair Colour 4 In 1 Black kan du färga ditt hår riktigt korpsvart och få en glans som du aldrig trodde var möjlig. MOOD Hair Colour 4 In 1 Black ger en intensiv svart färg som är permanent, vilket innebär att du inte kan tvätta ur den.

Färgen kan användas på nästan alla hårfärger och täcker även gråa hår väldigt bra

.

Hur färgar man håret med MOODS hårfärger?

Att färga håret med MOODS hårfärger har aldrig varit enklare. Se till att ditt hår är rent, men inte nytvättat och att det är fritt från hårvårdsprodukter. Var noga med att läsa på instruktionerna om hårfärgen ska appliceras i torrt eller handdukstorkat hår.

Blekmedel och slingmedel appliceras från topp till rot, medan hårfärg appliceras från rötterna mot topparna. Verkningstiden varierar mellan 20-45 minuter beroende på produkt.