Stylingverktyg

Bäst i test: Bästa Nagelstärkare 2022

Har du problem med naglar som är tunna eller som ofta skivar sig? Då är du inte ensam! Att ha sköra naglar är ett mycket vanligt problem, men det är inte speciellt roligt om du vill att naglarna ska växa sig långa och fina. Så fort du har lyckats få till bra naglar är det alltid någon som bestämmer sig för att gå av eller skivas, men inte nu längre!

Med en riktigt bra nagelstärkare kan du se till att ge dina naglar de mineraler och vitaminer som behövs för att de ska hålla sig friska, starka och vita. Alla nagelstärkare är transparenta, så att du med fördel kan använda den som underlack och låta de verka extra länge på din nagel.

Testvinnare – Bästa Nagelstärkare

1. Bäst i test – OPI Nail Envy Nagelstärkare

OPI Nail Envy Nagelstärkare är en nagelstärkare som är specifikt framtagen för att dina tunna och sköra naglar ska bli riktigt tåliga och starka. Nagelstärkaren ska först användas som en kur under de första veckorna och därefter räcker det gott och väl med att applicera vid behov.

OPI Nail Envy Nagelstärkare passar för dig som vill stärka nageln ordentligt och minska risken för att den går av eller blir sliten. Behandlingen rekommenderas under ca 3-6 veckor beroende på ditt behov. Det är inte ovanligt att du märker av en tydlig skillnad redan efter 2 veckor, men fortsätt med kuren under hela den rekommenderade behandlingstiden.

2. Depend PT Powerflex Nagelstärkare

Har du problem med naglar som är tunna och mjuka? Då kan Depend PT Powerflex Nagelstärkare ge dig en nästan omedelbar fix. Med Depend PT Powerflex Nagelstärkare får du en nagelstärkare som ser till att skydda din nagel och göra den stark, redan efter första behandlingen.

Det är snabbare än många andra nagelstärkare klarar av. Totalt krävs det endast några dagar innan du ska ha uppnått ett fullt resultat och applicering sker med tre dagars mellanrum. Depend PT Powerflex Nagelstärkare behöver inte avlägsnas innan en ny behandling.

3. Microcell Nail Repair Green

Det finns flera saker som kan orsaka slitage på våra naglar. Det kan bland annat handla om starka rengöringsmedel, vanligt vatten, kyla och sol, men också nagellacksborttagningsmedel.

Microcell Nail Repair Green har en mycket unik och bra effekt som ser till att återuppbygga de proteinmolekyler som finns i hornlagret på nageln. Medlet stärker nageln inifrån och är berikat med både silica och UV-filter som återfuktar.

4. Mavala Mava-Strong Nagelstärkare

Mavala Mava-Strong Nagelstärkare kan användas både för att ge näring till nageln eller som ett vårdande underlack. Nagelstärkaren ser till att förebygga tunna och mjuka naglar som har en tendens att brytas av och reducerar samtidigt fuktförlust som gör dina naglar torra.

Mavala Mava-Strong Nagelstärkare verkar återuppbyggande och förbättrar ytkvaliteten på nageln, samtidigt som kristalliserat resion gör nageln tjockare. Det gör att dina naglar kommer att klara av större påfrestningar utan att de ger vika.

5. Trind Nail Care Nail Repair Natural

Har du tröttnat på att försöka spara ut till långa naglar, men ständigt misslyckas för att naglarna skivar sig eller bryts av helt och hållet? Då har vi helst klart lösningen på ditt problem. Med Trind Nail Care Nail Repair Natural kan du bygga upp dina naglar igen och återföra keratinet som behövs för att de ska hålla sig starka och motståndskraftiga.

Trind Nail Care Nail Repair Natural ser till att keratinkedjorna stärker sig riktigt ordentligt och här krävs endast två veckors behandling innan du uppnår ett riktigt bra resultat. Vill du ha en optimal effekt rekommenderar vi att att kombinera med TRIND Nail Balsam.

Varför ska man använda nagelstärkare?

Nagelstärkare passar för dig som vill få dina naglar att växa sig långa och fina och som vill minska risken för att de går sönder eller skivar sig. Nagelstärkaren appliceras likt ett vanligt nagellack, men är transparent i färgen. Det gör att du med fördel kan använda det när som helst och även under ditt vanliga lack.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte är en mirakelkur där du kommer att få en omedelbar effekt, utan du kan behöva använda dig av produkten ett flertal gånger innan du ser resultat. Nagelstärkare lämpar sig även för den med torra naglar, eftersom de innehåller vitaminer som vårdar.

Tips! Majoriteten av alla nagelstärkare kommer i form av ett lack. Det gör att du inte behöver oroa dig för att vitaminerna och mineralerna ska minska om du utför vardagliga sysslor. Den transparenta och mycket glansiga formulan gör att nagelstärkare även passar som genomskinlig nagellack.