Hudvård

Estrid Rakhyvel 2022 – Bäst i test

Störande hårväxt eller ben som är taggiga sekunder efter att du har rakat dom? Allt detta är ett minne blott med hjälp av en rakhyvel från Estrid. Med Estrid får du ett alldeles nytt och innovativt sätt att raka dig på och ett resultat som är mjukt, lent och hållbart.

Den här rakhyveln är speciellt framtagen för kvinnor som vill kunna ta bort hår på ett skonsamt sätt. Jämför man med många andra rakhyvlar så innehåller dessa oftast animaliska ämnen, något som Estrid inte gör. På så sätt kan rakhyveln användas av alla och lämpar sig även bra för den med känslig hud.

Estrid Rakhyvel

Att raka sig är inte ett måste, men för den som vill bli av med oönskad hårväxt är det viktigt att använda en produkt som är trygg och skonsam mot huden. Som tidigare nämnt har man valt bort alla typer av animaliska ämnen i de återfuktande remsor som finns och istället valt att satsa på naturliga och fräscha ingredienser. I Estrids återfuktningsremsor kommer du istället hitta ingredienser som sheasmör, aloe vera och kakaosmör. Det är inte bara bättre för huden och för din kropp, utan även ett bättre val för miljö och planet

Estrid rakhyvlar kommer i mängder med olika färger så att du kan hitta en som passar din personliga stil så bra som möjligt. Tack vare de många bladen får du en rakning som är mycket noggrann och precis i varje drag. Det ergonomiska handtaget gör det enkelt att kontrollera och manövrera rakhyveln, oavsett om du vill använda den i eller utanför duschen. Tack vare att produkten är så pass skonsam kan den med fördel användas på alla delar av kroppen, inklusive ansiktet eller andra känsliga delar.

Varför ska man använda Estrids rakhyvlar?

Det finns många orsaker till varför du bör satsa på en rakhyvel från Estrid när det är dags att köpa nya hårborttagningsprodukter. För att du ska kunna raka bort allt från tunna till grövre hårstrån med enkelhet har Estrid utformats med de allra vassaste och mest högkvalitativa rakbladen.

Fokus ligger på att skapa en produkt som gör skillnad för kvinnor i alla åldrar och stadier i livet. När du väljer att köpa en rakhyvel från Estrid får du inte bara en mycket bra och hållbar rakhyvel som gör sitt jobb, utan du är även med och stödjer arbetet för Women for Women International.

För varje produkt som du köper, oavsett om det är endast rakblad eller ett komplett startset, doneras en andel till organisationens arbete.

Hur fungerar Estrid Startkit?

Estrid vill att det ska vara så enkelt för dig att alltid ha tillgång till en bra rakhyvel med fina och nya blad. Istället för att du bara ska köpa en rakhyvel för en engångskostnad erbjuder Estrid istället en prenumeration. Vid din första leverans kommer du att få hem ett startkit.

Du väljer själv vilken färg du vill ha på din rakhyvel, t.ex. rosa, vit, ljusblå och många fler. I startkitet får du då med ett ergonomiskt handtag, två stycken rakblad av högsta kvalitet och ett smidigt väggfäste. Genom att fästa rakhyveln på väggen kommer du alltid att ha den nära tillhands och du minskar också risken för bakterieansamlingar.

I samband med din beställning kommer en prenumeration att starta igång. Här har du möjlighet att välja hur ofta du vill få produkterna hemskickade direkt till din brevlåda. Ett stort plus är att du själv kan bestämma när prenumerationen ska starta, vilken betalningsmetod som du vill använda, om du vill förkorta eller förlänga intervallen eller om du vill avsluta prenumerationen.

Hur får man nya rakhyvlar?

Har du väl startat igång en prenumeration med Estrid behöver du aldrig oroa dig för att få slut på rakblad eller för att inte hitta just din modell i butikerna. Prenumerationen innebär nämligen att du kommer att få nya rakblad hemskickade med en intervall som du själv bestämmer. Ett refillpaket innehåller så många som 4 stycken nya rakblad som alla är 5-bladiga för en extra nära rakning. Frakten är alltid gratis och för att värna om naturen är den också klimatkompenserad!

Intervallerna som du kan välja mellan är 30, 60 eller 90 dagar. Hur ofta du vill få hem dina nya blad är således helt upp till dig själv. Känner du att du har valt en intervall som är alldeles för snäv eller för lång kan du bara logga in på ditt konto på hemsidan och justera detta efter behov. Under sommaren kan du t.ex. välja en kortare intervall för att sedan förlänga denna under vinterhalvåret.